top of page
Villa Kalkoven
in de Media
Misset Horeca Terras Top 100
fotografie-bedrijven-171.jpg
MissetHoreca

Op een zonnige zaterdagmiddag komen we aanlopen in deze prachtige tuin van Villa Kalkoven. Een plaatje van jewelste. Het terras is zeer ruim opgesteld, met voornamelijk ronde tafels. Een gedeelte bevindt zich onder een groot schaduwdoek en andere tafels zijn onder de bomen opgesteld. Langs een zijde van het water is een vlonderterras aangelegd, langs een rietzoom. Alle kanten op is het uitzicht wonderschoon. Het is waar je op hoopt als je als Terras Top 100-jurylid op pad gaat. Maar juist op die momenten gaan bij ons ook de voelsprieten omhoog. Want is het ook zo goed als dat het mooi is hier? 

Dagblad van het Noorden

Breng je een bezoek aan Piepers en Paupers in Veenhuizen, Villa Kalkoven in Meppel en Abdij de Westerburcht in Westerbork, ga dan voor een optimale belevenis op het terras zitten. De horecazaken staan sinds maandag in de Terras Top 100 van horecavakblad Misset Horeca, op plek 41, 54 en 100. Maar wat is het geheim van een goed terras?

fotografie-bedrijven-213.jpg
Google Golden Pin Award
350A4501 (1).jpg
RTV Meppel

Vandaag reikt Google voor het eerst twaalf Golden Pin Awards uit aan ondernemers in het hele land. Voor de provincie Drenthe gaat de award naar restaurant “Villa Kalkoven” in Meppel. Google reikt de awards uit aan ondernemers die tijdens de moeilijke coronaperiode door creativiteit en de slimme inzet van digitale middelen hun dienstverlening wisten te continueren en hiervoor op hun online Bedrijfsprofiel in Google Maps en Google Zoeken van klanten hoge review scores ontvingen.

Foto: Google

Meppeler Courant

Villa Kalkoven in Meppel wint landelijke prijs voor creativiteit in coronatijd.

Restaurant Villa Kalkoven in Meppel heeft de Google Golden Pin Award gewonnen. Dat is een prijs voor ondernemers voor hun creativiteit en ondernemingszin in coronatijd.

Schermafbeelding 2021-07-30 om 20.56.53.png
image-3373-2021-05-07.jpg
Dagblad van het Noorden

Restaurants Villa Kalkoven in Meppel en de Basiliek in Appingedam vallen in de prijzen. Golden Pin Award van Google voor creatief ondernemen tijdens corona.

Twaalf Nederlandse ondernemers, in elke provincie een, ontvingen donderdag een Golden Pin Award van Google. Een erkenning voor hun creativiteit en ondernemingszin in coronatijd. De restaurants Villa Kalkoven in Meppel en De Basiliek in Appingedam vielen in de prijzen.

bottom of page