foto23.jpg
BRUILOFT
FEESTEN

Een dag om nooit te vergeten

De villa biedt een scala aan mogelijkheden om jullie bruiloft onvergetelijk te maken. Ons restaurant en de authentieke kalkovens kunnen een prachtig decor bieden aan een uitgebreid walking-diner, buffet en/of culinaire invulling. De ceremonie zou kunnen plaatsvinden in één van de authentieke kalkovens, maar ook de voorbij varende bootjes en de Drentsche Hoofdvaart kunnen een sfeervolle achtergrond bieden voor jullie speciale dag.

Voldoende ruimte in onze villa

 

Onze ruimtes zijn volledig naar jullie wens in te richten om jullie gewenste sfeer te ademen. Ook voor een groot feest is er in onze villa voldoende ruimte. De verschillende zalen kunnen waar nodig aan elkaar gekoppeld worden zodat er voldoende ruimte ontstaat, zonder het oog voor sfeer te verliezen. Wij laten jullie tijdens jullie speciale dag graag kennismaken met de professionele échte Drentse gastvrijheid!

villa-kalkoven-sd-47.jpg
Zakelijk

Enkele minuten verwijderd van de A28

Villa Kalkoven is slechts enkele autominuten verwijderd van de a28 en heeft ruim voldoende eigen parkeerplaats voor de deur. De perfecte basis voor een comfortabel zakelijke bijeenkomst. De verschillende zalen bieden mogelijkheden voor een kleinschalig overleg tot groot zakelijk congres. De geheel gerenoveerde Villa is voorzien van alle moderne gemakken welke u kunt verwachten van een professionele vergaderlocatie.

Zitzak-meeting in de tuin

Naast traditionele vergaderingen is onze locatie bij uitstek geschikt om eens iets anders dan anders te organiseren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een brainstormsessie in 1 van de 150 jaar oude kalkovens? Of een zitzak-meeting in de tuin? Tevens verzorgen wij in overleg ook activiteiten om uw bijeenkomst een sportieve of speelse twist te geven. Tijdens uw bijeenkomst verzorgen wij ook graag passende catering. Hierbij maken we zoveel mogelijk gebruik van onze lokale leveranciers en regionale producten.

Web File-44.jpg
Samenzijn

Voor helaas de mindere gebeurtenissen in uw leven kunt u ook bij ons terecht. Graag nemen wij u deze zorg uit handen. Onze ruimtes zijn knus en met de haard voelt het huiselijk aan. Daarnaast heeft onze ruimte een privé deur naar de tuin waar u, indien u wenst, even op adem kunt komen.

BEKIJK HIER ALLE ZALEN