BRUILOFT

Er is in de villa zowel plaats voor een intiem diner als voor een uitgebreid buffet of zelfs bruiloften. Met diverse ruimtes en een mooi terras ,met een loungegedeelte, aan het water biedt de locatie vele mogelijkheden en alle ruimte voor u als bruidspaar en uw gasten. Schroom vooral niet een nader kijkje te nemen!

ZAKELIJK

Ook voor zakelijke evenementen of vergadering maken wij graag een aanbod op maat. Villa Kalkoven is namelijk een uitermate geschikte plek voor vergaderingen, recepties of personeelsfeesten. Met slechts enkele minuten verwijderd van de A28 en volop gratis parkeergelegenheid voor de deur.

FEESTJE

Voor groepen en partijen maken wij een passend aanbod en houden daarbij zoveel mogelijk rekening met de individuele wensen zonder de duurzame filosofie en lokale productkeuze uit het oog te verliezen. Wij ontvangen u graag eens om van uw wensen werkelijkheid te maken!

SAMENZIJN

voor helaas de mindere gebeurtenissen in uw leven kunt u ook bij ons terecht.  Graag nemen wij u deze zorg uit handen. Onze ruimtes zijn knus en met de haard voelt het huiselijk aan. Daarnaast heeft onze ruimte een privé deur naar de tuin waar u ,indien u wenst, even op adem kunt komen.

Volg ons op Social Media en schrijf je in voor

onze nieuwsbrief & blijf op de hoogte! 

Huidige openingstijden:

Woensdag 11:30 - 22:00

Donderdag 11:30 - 22:00

Vrijdag 11:30 - 22:00

Zaterdag 11:30 - 22:00

Zondag 11:30 - 22:00

23 aug. gesloten ivm personeelsuitje

Daarnaast ook op aanvraag welkom@villakalkoven.nl.

© 2019 by Villa Kalkoven LKMarketing

Privacybeileid &