top of page
foto23.jpg
Informatie opvragen
DE PERFECTE LOCATIE VOOR FEESTEN EN PARTIJEN 

 

Heeft u dit jaar een bijzondere gebeurtenis te vieren? Denk aan een huwelijksjubileum, verjaardag of familiefeest. Villa Kalkoven is dé uitgelegen locatie om dit met uw familie en vrienden te vieren. 

Onze locatie heeft diverse ruimtes die u privé kunt reserveren. Deze ruimtes bieden een prachtig uitzicht over de Drentsche Hoofdvaart. Bij mooi weer heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze sfeervolle tuin met de authentieke kalkovens als decor. 

Tevens is Villa Kalkoven goed bereikbaar met gratis parkeergelegenheid voor de deur. De zalen zijn allemaal gelijkvloers en rolstoel toegankelijk. 

 

Bij ons is heel veel mogelijk! Graag spreken we af met een kopje koffie om jullie wensen te bespreken. Denk hierbij aan lunchtafels, brunchopties en uitgebreide buffetten. Ook is een uitgeserveerd diner mogelijk. Ook uw wensen met ons doornemen? 

Maak een afspraak of kom gerust eens langs. 

NIEUWSGIERIG?

Vul in en ontvang direct onze groepsbrochure.

Selecteer een optie
Zakelijk
Web File-44.jpg
SAMENZIJN

Villa Kalkoven is ook een prachtige uitvaartlocatie waarbij u met familie en vrienden kunt samenzijn. De locatie ligt dicht bij het uitvaartcentrum in Meppel en goed bereikbaar vanaf diverse snelwegen. Tevens hebben wij verschillende knusse ruimtes omringd met water en met de openhaard voelt het huiselijk aan.

Bij ons kunt u ook terecht voor de plechtigheid waarbij wij het beeld en geluid uit handen nemen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

bottom of page