top of page
MarloesvanderLindePhotographyDesign-232-
Trouwen

Een dag om nooit te vergeten

Villa Kalkoven is dé trouwlocatie van Meppel en omgeving als je wilt trouwen op een sfeervolle romantische locatie! De villa biedt een scala aan mogelijkheden om jullie bruiloft onvergetelijk te maken. Ons restaurant en de authentieke kalkovens kunnen een prachtig decor bieden aan de mooiste dag van jullie leven! De ceremonie kan plaatsvinden in onze sfeervolle tuin aan het water, op het vlonder langs de Drentsche Hoofdvaart of in één van onze zalen met een prachtig uitzicht. 

Compleet verzorgd

Wij kunnen de gehele styling van jullie trouwdag uit handen nemen. Hiervoor hebben wij diverse stylingpakketten die de romantische sfeer van Villa extra benadrukt.  Onze ruimtes zijn volledig naar wens in te richten waarbij de verschillende zalen indien nodig aan elkaar gekoppeld kunnen worden zodat er voldoende ruimte ontstaat. Zonder het oog voor sfeer te verliezen. 

Liever de locatie privé? Vraag naar onze mogelijkheden!

NIEUWSGIERIG?

Wij gaan graag met jullie in gesprek zodat jullie kunnen kennismaken met Villa Kalkoven waarbij we jullie graag  de eindeloze mogelijkheden met jullie bespreken. 

Vul in en ontvang direct onze trouwbrochure.

Foto's door Marloes van der Linde