top of page
villa-kalkoven-sd-47.jpg
ZAKELIJK

 

Villa Kalkoven is slechts enkele minuten verwijderd van de A28 en heeft ruim voldoende parkeermogelijkheden naast de deur. De perfecte basis voor diverse zakelijke bijeenkomsten. De verschillende zalen bieden mogelijkheden voor kleinschalige meetings tot een groot zakelijk congres. De geheel gerenoveerde Villa is van alle moderne gemakken voorzien, welke u dan ook mag verwachten bij een professionele vergaderlocatie. Naast de vele vergadermogelijkheden is onze locatie ook zeer geschikt voor bedrijfsfeesten en/of netwerkborrels. 

Wij gaan graag met u in gesprek om uw bijeenkomst een creatieve invulling te geven. Tevens staat ons restaurant bekend om zijn klassieke gerechten met een moderne twist, waarbij uitsluitend gebruik gemaakt wordt van lokale en duurzame producten. Onze chefs bereiden met passie verrassende snacks tijdens de middagbreak.

 

Onze ruimte wordt klaargezet in de door u gewenste opstelling, waarbij wij ervoor zorgen dat uw vergadering, brainstormsessie en/of workshop gegarandeerd een succes wordt.

Informatie opvragen
NIEUWSGIERIG?

Vul in en ontvang direct onze groepsbrochure.

Selecteer een optie
bottom of page