top of page
villa-kalkoven-voor-social-media-63.jpg

VACATURE SOUS CHEF

combi mice en place chef Villa Kalkoven en Villa Bodelaeke 

Werken bij een groeiend en jong horeca concept, met leergierige collega’s op prachtige locaties? Wij zoeken een combi sous-chef voor onze twee horeca locaties waarbij letterlijk geen dag hetzelfde is. Een afwisselende baan waar je onze keukenteams van beide locaties komt versterken! 

Over beide Villa's

In juni 2019 zijn wij, Thijs en Stefan, begonnen met Villa Kalkoven. Een monumentaal restaurant aan de rand van Meppel. In bijna vier jaar tijd is dit restaurant gegroeid tot een begrip in de regio. Villa Kalkoven bestaat uit een restaurant met terras en er zijn 3 ruimtes voor uiteenlopende events met een maximum van 350 gasten. Denk aan veel bruiloften, zakelijke evenementen, vergaderingen en huwelijksfeesten. Wegens dit grote succes zijn wij een tweede restaurant begonnen in Giethoorn. Villa Bodelaeke is gelegen aan de open vaarverbinding, heeft een sfeervol restaurant met groot terras en strandje aan het water. De samenwerking met het naastgelegen Waterresort zorgt voor vele gasten naast de lokale bewoners. Wij werken graag met duurzame en lokale producten met wisselende seizoensgebonden menukaarten. Beleving bieden op een unieke verrassende manier, dat is waar we iedere dag naar streven.

Onze ideale collega

Onze ideale collega heeft een afgeronde koksopleiding of gelijkwaardige werkervaring in de keuken. Deze functie is perfect voor een zelfstandig werkend kok die toe is aan een volgende stap in zijn of haar carrière. Daarnaast vind je het leuk om in ons jonge team te werken en kun je het team op een positieve manier motiveren en aansturen. Daarbij kan diegene goed schakelen tussen de verschillende restaurants. 

Waarom werken bij de Villa concepten?

  • Werken op fantastische locaties met ambitieuse collega’s

  • Mogelijkheden tot het volgen van scholingen en cursussen om je kennis te verbreden

  • Geen idee is ons te gek, dus voel jezelf vrij om de leukste ideeën ons bedrijf verder te helpen

  • Successen vieren wij met collega’s en inspiratie doen wij buiten de deur op, kijk jij ook al uit naar ons teamuitje? Zo zijn wij dit jaar met ons team op inspiratietrip naar Utrecht geweest.

  • 4 daagse werkweek waarbij 2 dagen ingevuld worden door mise en place diensten overdag

  • 25% korting bij onze beide villa’s zodat je in je vrije tijd lekker kan genieten van deze mooie locaties met overheerlijk eten

Wij bieden

villa-kalkoven-voor-social-media-22.jpg
Afwisseling

Jij kan je hier ontwikkelen in een snelgroeiende organisatie en je werkt met ambitieuze en professionele collega’s. 

Een goed salaris

Wij betalen een goed salaris gebaseerd op ervaring en motivatie. Daarnaast kun je cursussen en scholingen volgen.

Personeelskorting

Je ontvangt 25% korting bij onze beide villa’s zodat je kan genieten van deze mooie locaties met overheerlijk eten

Enthousiast?

Mail, bel of vul het formulier in.

Bedankt!

bottom of page