top of page
Zalen

Mogelijkheid om de zalen te combineren

Restaurant

Het sfeervolle restaurant bestaat uit 2 voormalige kalkovens waar zeer sfeervol gezeten kan worden. Deze kalkovens zijn door de gedeeltelijke afsluiting ook zeer geschikt als private-dining en receptie ruimte. Hierbij is er tot ongeveer 30 personen plaats per kalkoven. Het gehele restaurant kan totaal ongeveer 80 gasten herbergen voor een sfeervol diner. 130 Personen voor eventueel walking diner. Door de verschillende ruimtes in onze Villa kunnen we zowel groepen als het restaurantgedeelte bedienen. En met slechts enkele minuten verwijderd van de A28 en volop gratis parkeergelegenheid voor de deur is de bereikbaarheid uitmuntend te noemen.

max. 130 pers.

Huiskamer

De intieme huiskamer geeft ruimte aan maximaal 35 personen en is gesitueerd in het hart van de Villa. De huiskamer geeft een prachtig uitzicht over het water alsmede over de ruime tuin en de monumentale kalkovens. De huiskamer is een ideale plaats voor private-dining, intieme recepties, catering-ruimte en congressen. De huiskamer is voorzien van een sfeervolle bar en geeft toegang tot de ruim opgezette tuin aan het water.

max. 35 pers.

Sluiszicht

Sluiszicht is onze kleinste zaal en geeft ruimte aan maximaal 25 personen. Deze intieme zaal geeft een prachtig uitzicht over de Drentse Hoofdvaart en kijkt alsmede uit over de Paradijssluis. Het privé terrasje aan deze zaal geeft de mogelijkheid om bij mooi weer ook een gedeelte van uw bijeenkomst buiten te laten plaatsvinden. Sluiszicht heeft de mogelijkheid om zich doormiddel van een dubbele geluidsdichte deur te laten koppelen met het Leshuis. Hierdoor is deze ruimte ideaal als verlenging van het Leshuis in het geval van een feest of bruiloft, maar ook als sub-zaal bij vergaderingen en congressen. Voorzien van eigen koffie en thee faciliteiten.

max. 25 pers.

Leshuis

Het Leshuis is de grootste ruimte welke kan worden gecombineerd met de huiskamer en Sluiszicht om tot extra capaciteit te komen. Het Leshuis is voorzien van airco en de volledige muur van glas geeft een adembenemend uitzicht over de Drentsche Hoofdvaart. Tevens geven de voorbij varende bootjes een speciale ambiance aan iedere gelegenheid. Het leshuis is zeer geschikt om een feestelijk diner of buffet te organiseren, alsmede voor bruiloften, recepties en vergaderingen.

 

max. 100 pers.