top of page
fotografie-bedrijven-213.jpg

VACATURE

gastheer/gastvrouw

Ben jij een ervaren gastheer/gastvrouw en zou je graag aan willen sluiten bij ons in het team? Wij zoeken een gastheer/gastvrouw die het leuk vindt om met ons mee te groeien! 

 

Wie zijn wij?

Langs de Drentsche Hoofdvaart vlak bij de A28 aan de rand van Meppel bevindt zich Villa Kalkoven. Dit unieke rijksmonument is in 2019 overgenomen door 2 jonge ondernemers waarna het volledige is verbouwd en inmiddels is omgetoverd tot een multifunctionele horeca locatie. Het bedrijf bestaat uit een restaurant met ruim terras wat zich gedeeltelijk bevind in en rondom de 150 jaar oude kalkovens. Daarnaast zijn in 2020 de verschillende zalen volledig gerenoveerd en zeer geschikt voor uiteenlopende events tot een maximum van 350 gasten. Hierbij kun je denken aan bruiloften, vergaderingen, huwelijksfeesten en sociale events. 

 

Binnen de gehele villa voeren duurzame en lokale producten de hoofdrol. We bieden een echte avond uit met een herkenbare wisselende menukaart in een bijzondere setting. Het bedrijf groeit sinds de opening snel en hierdoor zijn wij op zoek naar een Leidinggevende collega in de bediening. 

 

Wat kun je verwachten? 

  • Een rol als gastvrouw/gastheer waarbij je o.a. verantwoordelijk bent voor de reserveringen en service richting de gasten

  • Verantwoordelijkheid in de vorm van eerste aanspreekpunt voor gasten en of de leiding voor een bepaalde groep / event.

  • Een rol waarbij je je creativiteit kwijt kunt en je kunt meedenken en uitvoeren van events en promotionele activiteiten. 

  • Op zoek gaan naar nieuwe trends op het gebied van dranken en hierover meedenken

 

Onze ideale collega:

Onze ideale collega heeft een (recent) afgeronde opleiding in gastheerschap of heeft minimaal 2 jaar relevante werkervaring in de bediening. Deze functie is perfect voor een ervaren gastheer/vrouw die toe is aan een nieuwe stap in zijn of haar carrière. Onze ideale collega vindt het leuk om in ons jonge team te werken en weet als geen ander hoe onze gasten in de watten moeten worden gelegd. Je werkt nauw samen met het team in de keuken en vindt het leuk om op een gezellige manier ‘de kar te trekken’. Van nature ben je flexibel en vind het niet erg om ook gedeeltelijk in het weekend en de avonduren te werken. Je bent als een vis in het water in de verschillende onderdelen van het bedrijf, en weet je naadloos aan de gelegenheid aan te passen. Je bent stressbestendig en kunt goed overzicht bewaren in een chaotische situatie. 

 

Wij bieden: 

Wij bieden een veelzijdige functie in een snelgroeiend bedrijf waarin er volop mogelijkheid is om mee te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. Waar nodig bieden we de mogelijkheid om dit met cursussen te stimuleren. We betalen een marktconform salaris gebaseerd op ervaring en motivatie. Het aantal uren doen wij graag in overleg. 

 

Nu al zin om ons team te versterken? Stuur dan je CV en motivatie naar welkom@villakalkoven.nl en voor vragen kan je ons ook via datzelfde mailadres bereiken of bel naar 0522 240 200.

 

Wij kijken uit naar je reactie!

 

Groetjes,

 

Thijs en Stefan

bottom of page