top of page
villa-kalkoven-voor-social-media-26.jpg

VACATURE

(Junior) sous-chef

Ben jij die kok met ambitie die wij zoeken? Krijg jij energie van een snel groeiend jong bedrijf waarbij niets te gek is? Wij zoeken een rechterhand voor onze keuken! 

 

Over Villa Kalkoven

Langs de Drentsche Hoofdvaart vlak bij de A28 aan de rand van Meppel bevindt zich Villa Kalkoven. Wij hebben dit unieke rijksmonument in 2019 overgenomen en volledig gerenoveerd tot een multifunctionele horecalocatie. Villa kalkoven bestaat uit een restaurant met ruim terras wat zich gedeeltelijk bevind in en rondom de 150 jaar oude kalkovens. Daarnaast hebben we de beschikking over 3 prachtige zalen voor uiteenlopende events tot een maximum van 350 gasten. Hierbij kun je denken aan bruiloften, vergaderingen, huwelijksfeesten en sociale events.

Binnen de gehele villa voeren duurzame en lokale producten de hoofdrol. Wij bieden in ons a la carte restaurant een echte avond uit in een unieke setting. We werken met een wisselende seizoensgebonden menukaart met daarnaast wekelijks wisselende specials. Beleving staat bij ons hoog in het vaandel en wij doen dingen graag nét even anders om onze gasten keer op keer weer te blijven verrassen. 

Onze ideale collega

Onze ideale collega heeft een afgeronde koksopleiding of gelijkwaardige werkervaring in de keuken. Deze functie is perfect voor een zelfstandig werkend kok die toe is aan een volgende stap in zijn of haar carrière. Daarnaast vind je het leuk om in ons jonge team te werken en kun je het team op een positieve manier motiveren en aansturen. Je bent als een vis in het water in onze veelzijdige keuken en vind het een uitdaging om naast onze a-la-carte voor de vele verschillende groepen en events steeds een mooie culinaire creatie neer te zetten. Jij kunt goed overzicht bewaren en weet je hoofd koel te houden tijdens de vele evenementen en groepsdiners. Daarnaast vind je het leuk om zelf óók je gezicht te laten zien in ons restaurant en tijdens evenementen. 

Wat kun je verwachten? 

 

-    Als meewerkend (junior) sous-chef geef je zowel leiding en ben je mede verantwoordelijk voor het ontwerpen van de menukaarten, inkoop en HACCP binnen de keuken.  

-    Een jong en enthousiast team onder leiding van kundige chef. 

-    Verantwoordelijkheid in de vorm van eerste aanspreekpunt voor collega’s vanuit de bediening, afwas en keuken. Daarnaast draag je vaak de volledige culinaire verantwoordelijkheid voor een bepaalde groep of evenement. 

-    Een rol waarbij je je creativiteit kwijt kunt en binnen ons jonge bedrijf actief kunt meedenken aan nieuwe ideeën en concepten. Geen idee is te gek! 

-    Een leerzame rol waarbij je het leuk vind om jezelf en het team steeds verder te ontwikkelen.

-    Uitstekende arbeidsvoorwaarden met leuke extra’s. Wij zijn gewent om onze successen samen met collega’s te vieren. Succes bereik je samen en vier je samen!

-    Door onze ruime openingstijden ben je elk weekend één weekenddag vrij en is er ook een mogelijkheid om eens een dagje overdag te werken en de avond lekker voor jezelf te houden. 

-    Flexibiliteit van ons in jouw uren waarbij de mogelijkheid bestaat om fulltime in 4 dagen te werken. 

 

 

Wij bieden: 

Wij bieden een veelzijdige functie in een snelgroeiend bedrijf waarin er volop mogelijkheid is om mee te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. Waar nodig bieden we de mogelijkheid om dit met cursussen te stimuleren. We betalen een salaris gebaseerd op ervaring en motivatie. Onze voorkeur gaat uit naar een fulltime dienstverband.  

Nu al zin om ons team te versterken? Stuur dan je CV en motivatie naar welkom@villakalkoven.nl en voor vragen kan je ons ook via datzelfde mailadres bereiken of bel naar 0522 240 200.

 

Wij kijken uit naar je reactie!

 

Groetjes,

 

Thijs en Stefan

fotografie-bedrijven-200.jpg
bottom of page