fotografie-bedrijven-226.jpg

VACATURE

MISE-EN-PLACE KOK

Helaas, deze vacature is vervuld.

 

Draag jij mee aan een goed diner? En ben je op zoek naar een baan in de horeca van 9.00 tot 17.00 uur?

 

 Wij zoeken een zelfstandig werkend kok die met ons mee wil groeien!

 

Langs de Drentsche Hoofdvaart vlak bij de A28 aan de rand van Meppel bevindt zich Villa Kalkoven. Dit unieke rijksmonument is in 2019 overgenomen door 2 jonge ondernemers waarna het volledige is verbouwd en inmiddels is omgetoverd tot een multifunctionele horeca locatie. Het bedrijf bestaat uit een restaurant met ruim terras wat zich gedeeltelijk bevind in en rondom de 150 jaar oude kalkovens. Daarnaast zijn in 2020 de verschillende zalen volledig gerenoveerd en zeer geschikt voor uiteenlopende events tot een maximum van 350 gasten. Hierbij kun je denken aan bruiloften, vergaderingen, huwelijksfeesten en sociale events. 

 

Binnen de gehele villa voeren duurzame en lokale producten de hoofdrol. We bieden een echte avond uit met een herkenbare wisselende menukaart in een bijzondere setting. Het bedrijf groeit sinds de opening snel en hierdoor zijn wij op zoek naar kok die ons team komt versterken!

 

Wat kun je verwachten? 

  • Een 9.00 tot 17.00 uur baan.

  • En de mogelijkheid om de werkzaamheden zo te plannen dat je op één dag van het weekend vrij bent.

  • Een rol waarbij je je creativiteit kwijt kunt en binnen ons jonge bedrijf actief kunt meedenken aan de te varen koers. 

  • Een rol waarbij je steeds word uitgedaagd om net een stapje verder te gaan.

  • Een leerzame rol waarbij je het leuk vind om jezelf en het team steeds verder te ontwikkelen. 

 

Onze ideale collega:

Onze ideale collega heeft een (recent) afgeronde koksopleiding of relevante werkervaring in de keuken. Onze ideale collega vindt het leuk om in ons jonge team te werken. Je werkt nauw samen met het team in de bediening en vindt het leuk om op een gezellige manier ons bedrijf verder te helpen. 

 

Wij bieden: 

Wij bieden een veelzijdige functie in een snelgroeiend bedrijf waarin er volop mogelijkheid is om mee te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. Waar nodig bieden we de mogelijkheid om dit met cursussen te stimuleren. We betalen een salaris gebaseerd op ervaring en motivatie. Het aantal uren is in overleg. 

 

Nu al zin om ons team te versterken? Stuur dan je CV en motivatie naar welkom@villakalkoven.nl en voor vragen kan je ons ook via datzelfde mailadres bereiken of bel naar 0522 240 200.

 

Wij kijken uit naar je reactie!

 

Groetjes,

 

Thijs en Stefan

fotografie-bedrijven-200.jpg