top of page

za 09 nov

|

Villa Kalkoven

Villa Kalkoven feestelijke opening

Op 9 november 20.00 uurgaan wij vol trots de zaak presenteren. Dit onder het genot van feestelijke hapjes, drankjes live muziek. Iedereen die het leuk vindt om bij dit feest aanwezig te zijn is welkom.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Villa Kalkoven feestelijke opening
Villa Kalkoven feestelijke opening

Locatie

09 nov 2019, 20:00

Villa Kalkoven, Steenwijkerstraatweg 98, Meppel, Nederland

Guests

Over het evenement

Feestelijke opening Villa Kalkoven

In de monumentale ovens aan de rand van Meppel is sinds kort Villa Kalkoven gevestigd. Een restaurant met een industrieel interieur waar gekookt wordt met zoveel mogelijk regionale en duurzame producten. Thijs “We willen dat de gast centraal staat en proberen met alle details het verschil te maken. Juist met de gastvrije bediening en de kwaliteit van ons eten. Zo vinden wij het leuk om herkenbare gerechten in een nieuw jasje te steken.”

Stefan “In de afgelopen maanden dat we open zijn hebben we al vele gasten mogen ontvangen. Wij worden vrolijk van de positieve reacties vanuit de gasten en zien dan ook gasten voor een tweede of zelfs derde keer terug, dat geeft ons veel energie. De verbouwing heeft veel tijd en aandacht gevraagd, maar des te meer dat we trots zijn op het resultaat”.  Villa Kalkoven beschikt over een restaurant in de monumentale kalkovens, terras aan het water, een ruimte voor grote groepen en in het hart van Villa Kalkoven, een plek voor een kop koffie bij de openhaard. Stefan “Deze veelzijdigheid en verschillende mogelijkheden maakt de locatie zo uniek.”

November openingsmaand

Precies 25 jaar nadat de vorige eigenaren gestart zijn op deze locatie wordt er een groot openingsfeest gegeven. Thijs “Op 9 november 20.00 uurgaan wij vol trots de zaak presenteren. Dit onder het genot van feestelijke hapjes, drankjes live muziek. Iedereen die het leuk vindt om bij dit feest aanwezig te zijn is welkom. Niet alleen vrienden, familie en oud collega’s. Juist onze toekomstige gasten kunnen zo op een bijzondere manier de locatie bekijken en kennis met ons maken. Daarnaast schenken wij de hele maand november voor het diner een glas Cava van het huis aan onze gasten. We willen de heropening namelijk groot vieren en samen met onze gasten proosten.”  

Delen

bottom of page