top of page
Condoleance

Een plek om samen te komen

Villa Kalkoven

Villa Kalkoven is een plek om samen te komen en afscheid te nemen van je geliefde. Condoleances kunnen in een intieme setting worden uitgewisseld, maar er is ook genoeg ruimte voor een grotere groep. We helpen graag bij alles in deze zware periode.

 

Onze villa biedt een serene omgeving waar herinneringen gedeeld kunnen worden en steun gevonden kan worden bij elkaar. Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een grotere groep mensen die samenkomen om hun respect te tonen, Villa Kalkoven staat klaar om te ondersteunen en te faciliteren. Wij begrijpen de moeilijkheden die gepaard gaan met het afscheid nemen van een dierbare en staan klaar om te helpen in elke stap van het proces. Onze toegewijde team zal ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is, zodat u zich kunt focussen op het eren van uw geliefde in deze zware periode.

Meer informatie?

Vul in en ontvang direct informatie.

Graag onvang ik informatie over (optioneel)
Huiskamer

De intieme huiskamer geeft ruimte aan maximaal 35 personen en is gesitueerd in het hart van de Villa. De huiskamer geeft een prachtig uitzicht over het water alsmede over de ruime tuin en de monumentale kalkovens. De huiskamer is voorzien van een sfeervolle bar en geeft toegang tot de ruim opgezette tuin aan het water.

max. 35 pers.