top of page
Condoleance

Een plek om samen te komen

Villa Kalkoven

Villa Kalkoven is een plek om samen te komen en afscheid te nemen van je geliefde. Condoleances kunnen in een intieme setting worden uitgewisseld, maar er is ook genoeg ruimte voor een grotere groep. We helpen graag bij alles in deze zware periode.

 

Onze villa biedt een serene omgeving waar herinneringen gedeeld kunnen worden en steun gevonden kan worden bij elkaar. Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een grotere groep mensen die samenkomen om hun respect te tonen, Villa Kalkoven staat klaar om te ondersteunen en te faciliteren. Wij begrijpen de moeilijkheden die gepaard gaan met het afscheid nemen van een dierbare en staan klaar om te helpen in elke stap van het proces. Onze toegewijde team zal ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is, zodat u zich kunt focussen op het eren van uw geliefde in deze zware periode.

Meer informatie?

Vul in en ontvang direct informatie.

Graag onvang ik informatie over (optioneel)
Huiskamer

De intieme huiskamer geeft ruimte aan maximaal 35 personen en is gesitueerd in het hart van de Villa. De huiskamer geeft een prachtig uitzicht over het water alsmede over de ruime tuin en de monumentale kalkovens. De huiskamer is voorzien van een sfeervolle bar en geeft toegang tot de ruim opgezette tuin aan het water.

max. 35 pers.

Sluiszicht

Sluiszicht is onze kleinste zaal en geeft ruimte aan maximaal 25 personen. Deze intieme zaal geeft een prachtig uitzicht over de Drentse Hoofdvaart en kijkt alsmede uit over de Paradijssluis. Het privé terrasje aan deze zaal geeft de mogelijkheid om bij mooi weer ook een gedeelte van uw bijeenkomst buiten te laten plaatsvinden. Sluiszicht heeft de mogelijkheid om zich doormiddel van een dubbele geluidsdichte deur te laten koppelen met het Leshuis. Hierdoor is deze ruimte ideaal als verlenging van het Leshuis in het geval van een grotere groep.

max. 25 pers.

Leshuis

Het Leshuis is de grootste ruimte welke kan worden gecombineerd met de huiskamer en Sluiszicht om tot extra capaciteit te komen. Het Leshuis is voorzien van airco en de volledige muur van glas geeft een adembenemend uitzicht over de Drentsche Hoofdvaart. Tevens geven de voorbij varende bootjes een speciale ambiance. Het leshuis is zeer geschikt voor een grotere groep.

 

max. 100 pers.

bottom of page