Villa Kalkoven aan huis

Luxe Brunch

Voorzien van servies en tafelaankleding inclusief: soep van de dag / diverse luxe broodsoorten / verse croissants en koffiebroodjes met zoet beleg / selectie van verschillende vleeswaren / diverse biologische kaassoorten / gerookte zalm met kruidendressing / eiersalade met paddenstoelen en truffel / hartige eiermuffin / warme beenham / verse vruchten smoothie. Let op: het assortiment kan soms wat afwijken van de omschreven producten hierboven, omdat wij met dagverse en seizoensgebonden producten werken.

Een Rondje Door De Keuken

Uitgebreid gangen shared-dining menu inclusief diverse hartige voorgerechten, een ruime selectie aan vlees, vis en groentegerechten aangevuld met een selectie tongstrelende desserts. Dit volledig verzorgde diner wordt aangevuld met wijn en tafelwater. Desgewenst schenken wij tijdens het opdekken van de tafel graag voor u het eerste glaasje wijn in. Wij nemen alle benodigdheden als servies, warmhoudplaten, glazen en tafeldecoratie mee, en halen de vuile vaat de volgende dag weer op.  

Frank, 27 dec.

"Wat een fijne ervaring om thuis te worden verblijd met heerlijke gerechten die worden uitgeserveerd op onze eigen tafel. Een echte aanrader! De uitleg van de gerechten voelde aan als een echte restaurantervaring. Hopelijk kunnen we snel fysiek langskomen in Meppel, maar dit was een zeer fijne thuiservaring!"

Marleen, 21 nov.

 

"Dit weekend hebben we genoten van de heerlijke gerechten en service van Villa Kalkoven aan huis. Geen inkopen doen, niet koken, geen tafel mooi dekken en géén afwas achteraf. Het voelt echt als een cadeau aan jezelf om zo verwend te worden in je eigen huis! Het eten en de wijn waren heerlijk: we hebben genoten van de hele ervaring. Een hele dikke aanrader en zéker niet de laatste keer voor ons!" 

CONTACT ONS

BESTELLEN