Villa Kalkoven aan huis

Luxe Brunch

Voorzien van servies en tafelaankleding inclusief: soep van de dag / diverse luxe broodsoorten / verse croissants en koffiebroodjes met zoet beleg / selectie van verschillende vleeswaren / diverse biologische kaassoorten / gerookte zalm met kruidendressing / eiersalade met paddenstoelen en truffel / hartige eiermuffin / warme beenham / verse vruchten smoothie. Let op: het assortiment kan soms wat afwijken van de omschreven producten hierboven, omdat wij met dagverse en seizoensgebonden producten werken.

Een Rondje Door De Keuken

Uitgebreid gangen shared-dining menu inclusief diverse hartige voorgerechten, een ruime selectie aan vlees, vis en groentegerechten aangevuld met een selectie tongstrelende desserts. Dit volledig verzorgde diner wordt aangevuld met wijn en tafelwater. Desgewenst schenken wij tijdens het opdekken van de tafel graag voor u het eerste glaasje wijn in. Wij nemen alle benodigdheden als servies, warmhoudplaten, glazen en tafeldecoratie mee, en halen de vuile vaat de volgende dag weer op.  

Thema Diner

Twee wekelijks wisselend themadiner bestaand uit 3 gangen inclusief bier of wijn. Dit volledige verzorgde themadiner word warm aangeleverd op de door uw gekozen tijd. Wij dekken de tafel en verzorgen het volledige servies inclusief bestek, warmhoudplaten, tafeldecoratie en glazen. 

 

21 april t/m 16 mei Hollandse Glorie

Zeggen we nou asperges? Nu de koning bijna jarig is wordt het tijd om onze eigen trots in het zonnetje te zetten! Met een heerlijk voorjaarsstamppot, asperges en nog meer gerechten uit onze eigen Nederlandse keuken! 

Klinkt jou dit als muziek in de oren? Reserveer! Dan komen wij op het afgesproken tijdstip met servies en al jouw tafel dekken. Terwijl je in de woonkamer een aperitief nuttigt, zetten we de verschillende gerechten op tafel! Dit 3-gangen shared dining menu boek je al vanaf 35,- per persoon.

Frank, 27 dec.

"Wat een fijne ervaring om thuis te worden verblijd met heerlijke gerechten die worden uitgeserveerd op onze eigen tafel. Een echte aanrader! De uitleg van de gerechten voelde aan als een echte restaurantervaring. Hopelijk kunnen we snel fysiek langskomen in Meppel, maar dit was een zeer fijne thuiservaring!"

Marleen, 21 nov.

 

"Dit weekend hebben we genoten van de heerlijke gerechten en service van Villa Kalkoven aan huis. Geen inkopen doen, niet koken, geen tafel mooi dekken en géén afwas achteraf. Het voelt echt als een cadeau aan jezelf om zo verwend te worden in je eigen huis! Het eten en de wijn waren heerlijk: we hebben genoten van de hele ervaring. Een hele dikke aanrader en zéker niet de laatste keer voor ons!" 

CONTACT ONS

BESTELLEN